Thijs en Trees leren eten

 

Thijs en Trees eten nooit groenten en fruit. Ze zijn zelfs bang om ervan te proeven. Om hier verandering in te brengen neemt oom Michel hen mee op vakantie naar Groente- en Fruitland. Daar gaan Thijs en Trees op avontuur met Beatrix de Bij. Dankzij hun nieuwe vriendje leren Thijs en Trees stap voor stap, hap voor hap steeds meer te proeven en overwinnen zij hun angst voor het eten van groenten en fruit.
                                                                                                                                                       Thijs en Trees leren eten is een kleurrijk prentenboek om voor te lezen aan kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. Daarnaast staat het boek vol handige tips voor ouders, verzorgers en leerkrachten om selectief etende kinderen over de drempel te helpen, zodat zij meer producten leren eten en gezond kunnen opgroeien. Bij elk hoofdstuk staat een QR-code naar een bijpassende video, waarin kinderen worden uitgedaagd om samen met Thijs en Trees hun tanden in groenten en fruit te zetten en leuke opdrachten te doen.  

 

Bekijk hier vanaf november 2023 -zodra het boek wordt gelanceerd- de bijpassende video’s bij het boek Thijs en Trees leren eten. Deze video’s zijn een interactieve aanvulling op het prentenboek en zijn te bekijken via de QR-codes in het boek.   

 

Thijs en Trees leren eten 

Thijs en Trees leren eten, Rita Maris | Boek | 9789492600639 | Bruna 

 

Lees ook:

 

Thijs lust geen ijs

https://www.bruna.nl/boeken/thijs-lust-geen-ijs-9789492600349

 

 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.